Vårt mest spännande projekt hittills ™

Morgondagen är den nya gårdagen. Där föds vår idé om en journalistik bortom det fattbara.

För oss är det ett sätt att praktisera våra idéer om hur hela verkligheten borde flyttas till internet. För oss finns verkligheten redan på internet, och bara på internet.

Vi tror vi behöver låta berättaren älska sin story mer än sin familj, sina vänner och sin egendom, följa den in i kommentarsfälten där den växer till en tredimensionell bild av vår samtid. Vi tror att tyckandet är den nya researchen och att åsikten är den nya storyn.

Vi tror att vi måste låta vårt eget tyckandes DNA smälta samman med alla de berättelser som flyter runt omkring oss i den nya verkligheten. Vi lever våra liv i realtid. Realtid är det nya nuläget

För några av er kommer detta vårt mest spännande projekt hittills att ratas för fortsatta frukostar där ni låter smaken av snabbkaffe blandas med den omisskännliga smaken av bly från trycksvärtan i morgontidningen

För ytterligare några kommer det bara att vara texter, personer och bloggar. Låt oss säga det direkt: Vi bloggar inte. Vi öppnar ett fönster mot samtiden. Så många försöker stoppa in #bakjour i ett fack. Nobody puts my #bakjour in the corner!

En känd medieprofil kallade oss ”Sveriges näst mest fascinerande neo-webbjournalistiska bloggare”. Minns inte vem. Men det spelar heller ingen roll. All information är fri. Fri betyder gratis. Det är bara att gå och plocka och fylla äppelknyckarbyxorna.

Vi är sugröret i verklighetens pipeline av information. Inga klumpar, bara juice. Lättsmält.

Verkligheten tar aldrig rast. Vi har #bakjour.

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: