Blockade av #ajour! Årets twitterbråk!

”Lol, nån har gjort en parodi på #ajour. Man vet att man blivit stor när folk gör parodisajter.”

Så skrev #ajour-grundaren @damonrasti i samband med lanseringen av #bakjour. Redan härskartekniken att försöka förminska oss till en ”parodisajt” borde väl ha fått oss att ana att välviljan var begränsad. Och mycket riktigt. En dryg vecka senare har både @damonrasti och #ajour-kollegan @emanuelkarlsten blockat oss. ”This town ain’t big enougt for the both of us”, is the phrase that comes to mind. Och nyheter24:s feta avslöjande av bråket mellan @fvirtanen och @ekwall får plötsligt oväntat hård konkurrens som årets twitterbråk.

Minns också den här bloggposten som bland annat citerar Kinga Sandén ”Genom att blocka och tysta människor visar vi inte den öppna debattens överlägsenhet.” Hur ska svensk mediebransch kunna lämna sitt stadium av förruttnelse om vi neoz börjar angripa varandra?

#Ajour-medlemmarna vägrar än så länge vägrat kommentera twitterbråket öppet. Vi föreslår dock att vi gräver ner stridsyxan och tar en AW på Teatergrillen. Eller ett möte på neutral mark, vi möts vid T-banestation Skärmarbrink och letar oss vidare ut i natten. To be continued.

OBS! Uppgifterna är givetvis fria för publicering (ping Aftonbladet och Expressen). Gärna mot credd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: