Youtube-måsten i juletid

Första advent igår och inte en enda julpost på #bakjour hittills. Skam. Men med en månad kvar till julafton kommer här i alla fall tre tips på julmåsten från youtube.

Tänd ett ljus. Julklassikern som förde svensk julmusik minst tre steg närmare ett nytt millennium. A capella-stuket ger den rätta julsoundet, men understryker också textens finstämda allvar.

 

 

Agnes och Måns visade redan 2007 med ”All I want for christmas is you” att näringslivet på 2000-talet inte på något vis behöver gå andra ärenden än konsten. För vad kan bli mer stämningsfullt än en kärleksduett mellan två av Sveriges mest lovande unga stjärnskott, en duett som samtidigt uppmuntrar svenska folket att göra en insats och konsumera oss så långt från Grekland som vi någonsin kan komma?

 

 

”Nu tändas tusen juleljus” och ”Gläns över sjö och strand” i all ära: Amerikaner är världsbäst på att skapa den där magiska julstämningen. Juvelen i kronan är förstås Coca-Cola-reklamen – ett helt år väntar vi andlöst på att få se vad deras management ska hitta på för ny lockande filmmagi. Här årets version.

 

 

Missa heller inte #ajour:s tips på twitterkonton att följa i juletid. Det är ju viktigt och bra med jul och vad kan då passa bättre för att uppnå den där varma julefriden än en utsträckt hand mot konkurrenten? Hör ni Ajour – ni gör ett döbra jobb tycker vi här på Bakjour och det visar inte minst den här listan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: