Berättelsen om #lunchaihopmedVirtanen

När vi första gången hörde talas om konceptet #lunchaihop insåg vi snabbt att detta är en idé med enorm potential. En möjlighet för tyckonomins spjutspetsar att närma sig varandra och låta sina idévärldar mötas i något större. Det handlar om så mycket mer än bara en lunch.

Men det kändes samtidigt lite ofärdigt. Som en oslipad diamant. Som säsongens första glas rosé i Almedalen. Man känner: Det här är bra, men det har alla möjligheter att nå next level innan veckan är slut.

Så vi tog oss friheten att utveckla konceptet en aning. Vi tänkte: Alla gillar lunch. Alla gillar Virtanen. Så varför inte #lunchaihopmedVirtanen? Första lunchdejten skulle kunna vara Promoe. Fredrik skulle, i en avslappnad atmosfär (läs Teatergrillen), kunna berätta hur man gör politisk musik, en ömtålig genre, som mår lika dåligt av slarv och överdrifter som en doktorsavhandling gör. En läromästare möter sin protegé över en perfekt grillad kalventrecôte Surf’n Turf, beyond utbyte av visitkort och platta artighetsfraser.

Äventyret börjar med en tweet. Det är bara att sätta igång. Vi föreställer oss en tankesmedja, i ständig omvandling och förändring, ett levande dokument. Men: Lite mer premium. Lite mer extra allt. #lunchaihopmedVirtanen.

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: