Jan Helin kan sova lugnt. Vi har #bakjour.

Nu har framtiden pågått i snart en månad. #Bakjour skapades, som vårt mest spännande projekt hittills, den 18 november. Enligt flera av varandra oberoende källor har både Jan Helin och Thomas Mattsson noterat detta i sina skrivbordsalmanackor med rubriken ”Milstolpe”.

Allt fler bekänner sig också till neojournalismen. Vi har sett dem gå från ”nobodys” till att vara fantastiska samtidsberättare. Att se dem anamma nuet som livsstil fyller oss med samma stolthet som föräldrar som ser barnen ta sina första steg, kladda in sig med fruktgröt, smygröka sina första cigg bakom gymnastiksalen i trean. Första tanken: Att dokumentera. Andra tanken: Lönlöst. Nuet pågår i realtid, det låter sig inte fångas och kapslas in i jpeg-format på en USB-sticka. Spring spring spring spring spring, släpp hästarna fria.

Äventyret pågår. Det bubblar i vårt DNA. Med @provocerar, social medier-drottningen. @medieprofil, en blivande stjärnjournalist. @kallekarlsten, länkroboten med superkoll. Nu inväntar vi ivrigt din definition.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: