Häpnadsväckande! Karlstens ”försvar” av Damon Rasti

Efter de råa personangreppen och den osakliga kritiken mot #ajour-grundaren @damonrasti tar nu hans kollega @emanuelkarlsten bladet från munnen. (Båda blockar fortfarande #bakjour, men: No hard feelings!) Detta sker i kommentarsfältet (var annars?) på @kazarnowicz blogg, efter att han (@kazarnowicz) anklagat @damonrasti för att besvara kritiker med en blandning av ”härskarteknik och offerkofta” under rubriken Damon Rasti + Ajour = dålig ekvation för Ajours trovärdighet.

Men döm om vår förvåning när @emanuelkarlsten:s ”försvar” av #ajour-kollegan mer antar formen av ett ursäktande av Damons beteende, i princip lägger @emanuelkarlsten skulden på Damon! Så här skriver Karlsten:

  • ”Tja, precis som du säger har det för mig varit viktigt att prata med inblandade innan jag pratar med dig om saken. Det handlar inte om en vägg av tystnad, utan respekt för mina kollegor.Jag kan och kommer inte att tala för Damon, men precis som Damon skrev i kommentarerna i den post du länkar så kokar man över ibland. Han tog illa upp av kommentarerna som skrevs.
    Det är trist för alla inblandade, men så kan det vara. Vi är människor.
    I vår interna policy är vi tydliga med att vi ska försöka att alltid vara vänliga mot alla som skriver på vår sajt. Vi kommer även i fortsättningen försöka följa den, men kommer säkert att råka hamna fel ibland. […] vi kommer att arbeta för att bemöta alla vänligt nu och framåt.”

Mycket märkligt agerande av Karlsten tycker vi, och påminner om att #bakjour-kollektivet lever strikt efter de tre musketörerna valspråk: En för alla, alla för en.

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: