Veckans nätsnackisar

Veckans nätsnackisar – Vi sammanfattar och guidar dig genom de ämnen som varit hetast omdebatterade på nätet eller de nya memes som exploderat under den gångna veckan.

Rädd för att missa något? Följ oss på twitter! Vi har #bakjour.

1) Bromance ftw!
#Bromance-kulturen är hetare än ett strykjärn efter #bakjour-grundaren @medieprofil:s glödande hyllning till denna grundbult i vår moderna civilisation. Hajpen blev ju inte direkt mindre av att tonårsidolen och internetfenomentet Justin Bieber hängde på och utlyste sin och Michael Bubléscanadian christian bromance” som en direkt hommage till #bakjour.

2) E-pisk version av Titanic
E-Types reggeadoftande nyproggversion av Mikael Wiehes episka Titanic är redan meme. TV4-klippet exploderade bara minuter efter framförandet i #såmycketbättre, och hajpen tycks inte kunna sluta växa. Genidraget, att göra en livsbejakande gladcover av Wiehes sorgliga klassiker hyllas redan av såväl Wille Crafoord som Per Schlingmann och Sofia Arkelsten.

3) #Ajour-grundare blockar #bakjour! Årets twitterbråk
Näst efter argentinsk entrecôte är kändisbeefen den saftigaste, som bekant. Varken @damonrasti eller @emanuelkarlsten har ännu kommenterat blocken av #bakjour. Detta är förmodligen en bidragande orsak till att den här beefen fortfarande är en av de allra hetaste på internet.

Bubblare: Att #bakjour satte ner foten i frågan om hetsjakten på #ajour-grundaren @damonrasti verkar inte ha gått någon förbi. Förmodligen lever den här bloggpostens popularitet åtminstone fram till jul. Detsamma gäller berättelsen om #lunchaihopmedVirtanen, #bakjour:s redan klassiska uppdatering av nätbaserade konceptet #lunchaihop.

Vill du ha fler (amerikanska) nätsnackisar? Kolla in #Ajour:s lista: http://ajour.se/veckans-natsnackisar/!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: