#Bakjour avslöjar: MUF har dubbla ordföranden på twitter!

Liksom hela Alliansbygget blänker fasaden på Moderata Ungdomsförbundet som en solkatt. MUF går som tåget, spinner som en V8, doftar som en spirande tonårskille på första dejten. Men mitt i idyllen slår #bakjour:s senaste avslöjande ner som en bomb: Under ytan rasar en bitter maktkamp i toppskiktet av Sveriges unstoppable framgångsmaskin inom ungpolitiken!

Så här ligger det till: På twitter har Moderata Ungdomsförbundet TVÅ förbundsordföranden! Officiellt är det @bengtzboe som styr den stolta skutan. Hans bio: ”Jobbar för frihet, öppenhet och tolerans. Förbundsordförande för Moderata Ungdomsförbundet, Sveriges största politiska ungdomsförbund. Pausad från KTH”.

Han blandar obehindrat sitt uttalade stöd för samvetsfångar som Schibbye och Persson med glada tillrop som:

”@sj_ab stort tack till personalen på 829 i dag. Med bra service & mkt information så man vet vad som händer överlever dagen även ett lokfel.”
Samtidigt presenterar sig @wykman fortfarande som ”Förbundsordförande Moderata Ungdomsförbundet, MUF”.
Han senaste tweet, daterad 21:e oktober förra året, kan inte tolkas på annat sätt än att han med ett statement hugget i sten inte tänker ge upp högsta posten inom MUF utan strid:
”Rasismens, främlingsfientlighetens, sverigedemokratins yttersta konsekvens är våldet. Det som händer i Malmö sliter en i tu.”
Hur länge @bengtzboe ska lyckas upprätthålla illusionen att han är herre på MUF-täppan på twitter återstår att se. #Bakjour har inte sökt någon av de inblandade för en kommentar.
OBS! Fritt för publicering (ping @tidningenresume, @nyheter24, #ajour, Aftonbladet och Expressen). Tack på förhand för credd!
/ @medieprofil
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: