Robert Gustafsson sätter ner foten: ”Så här ser kvinnans hjärna ut!”

Robert Gustafsson, Kungen av Humor, har fört en envis och hård kamp för att släppa in så få kvinnor i den Svenska Humoreliten som möjligt. Anledningen är naturligtvis att hans jobbmöjligheter och potentiella roller skulle minska dramatiskt om männen tappade mark, eftersom han byggt 76 % av sin karriär på att klä ut sig till kvinna, och stappla runt på landets friluftsteatrar och samtliga humorsatsningar i TV4 i pumps och illasittande klänningar.

Nu sätter dock Robert ner foten en gång för alla: Under rubriken ”Fun Stuff” och underrubriken ”Roliga bilder” (klicka på länken för att hitta till Roberts officiella hemsida! ) visar han tydligt (show don’t tell!) vad som krävs för att få kampera med Henrik Schyffert, Messiah Hallberg, Özz Nujen, Jacob Öqvist, Sune Mangs, Fridolf Rhudin, Jesper Rönndahl, Thor Modéen, Malmberg, Mille Schmidt, Mårten Andersson, Kryddan Peterson, Stefan Grudin, Lennie Norman och Helge Skoog på stand up-turnéer på olika after ski och after beach.

Han visar också en enkel schematisk förklaring till varför kvinnor inte lämpar sig för humoreliten utan bör ägna sig åt att svara i telefon, stenografera och torka upp Robert Gustafssons saliv från scengolvet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: