EXTRA! Johan Staël von Holstein attackerad av socialist på twitter!

UPPDATERAD 10 jan kl 10.20: @jJohanstael von Holstein kommenterar nu #bakjour:s avslöjande i en tweet:

Igår blev näringslivslegenden och superentreprenören Johan Staël von Holstein (@Johanstael på twitter) av en tillfällighet attackerad av en socialist på twitter! Han skriver själv om den skakande upplevelsen i en tweet:

 Men, som synes, inget ont som inte för något gott med sig. Johan Staël von Holstein (känd främst från TV-serien Rivalerna, där unga, hungriga entreprenörer tävlade om ett jobb i Kinnevik-koncernen) fick på kuppen omkring 50 nya följare, framför allt från Sveriges medieelit. I samma veva har han också upptäckt en socialistisk cell på twitter:
 
 
Hur detta påverkar bilden av journalistkåren, som en hård kärna av kommunister, socialister och vänsterorienterade hangarounds från Miljöpartiet, återstår nu att spekulera kring i bloggar och kommentarsfält. Men ATT det kommer att påverka bilden och att socialisterna är legio i de sociala medierna råder inga som helst tvivel om, efter att Johan Staël von Holstein sökt upp 10 000 av dem och bekämpat dem på Facebook:
 
 
 
När vi hör Johan Staël von Holsteins namn tänker vi osökt på de Nya Moderaternas dag i Almedalen 2006, där blivande statsminister Fredrik Reinfeldt avslutade sitt numera klassiska tal:
 
”Friheten är ditt vackra namn. Vänskapen är din stolta moder. Rättvisan är din broder, freden är din syster, kampen är din fader. Framtiden ditt ansvar.”
 
/ @kallekarlsten
 
OBS! Fritt för publicering. Credda så blir vi glada 😉 (ping #ajour, @nyheter24, @tidningenresume). Slut på meddelandet.
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: