@calleschulman till attack mot den fria arbetsmarknaden!

Han är mest känd för att ha skrivit Lasse Kronérs punchline i Doobidoo: ”… om ni vill, vågar och kan!” Men nu går demonproducenten, Kanal 5-pornografen, Sveriges mest kända brorsa @calleschulman till frän twitterattack mot den nya fria arbetsmarknaden. Angreppet drabbar inte bara de enskilda individer som befolkar och berikar arbetslinjen, det är också ett långfinger mot den Allians som med fara för sitt eget liv förvandlat arbetsmarknaden från en plågsam förstoppnig till ett förlösande lavemang.

En sånt förakt för frihet och entreprenörsskap har inte hörts sen Frank Baudes dagar. Medan Socialdemokraterna slår världsrekord i öppenhet drömmer @calleschulman om livet bakom den demilitariserade zonen och pluggar in vad översteprästen av lulz heter på koreanska.

Enligt uppgifter till #bakjour har han också redan sålt formatet ”Kungarna av Tylösand” till den statliga nordkoreanska televisionen, varför vi inom kort kommer att kunna läsa om premiären av ”Kungarna av Pyongyang” i Röster i radio och TV.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: