@fwikingsson tigger publik – #ajour går på bluffen!

Judas sålde sin integritet för 30 silverpenningar. Tonårsgonzon extraordinaire @fwikingsson:s kostade bara två biljetter till den egna humorshowen. Vi har tidigare frågat oss hur lättköpt @fwikingsson är. Här har ni svaret. Sveriges främsta kukknytare och publik- och självplågare Filip & Fredrik har upptäckt att deras medienisch smalnar så snabbt att de antagligen slutar i P2 innan sommaren, och då är förstås ett av de enklaste, om än också billigaste, knepen att köpa sig kompisar. Och det funkar uppenbarligen, eftersom 3000 twittrare följde uppmaningen och RT:ade lydigt. Både avsändaren och mottagarens intregritet reades följaktligen ut med priser på Galne Gunnar-nivå.

Detta hindrade dock inte #bakjour-konkurrenten #ajour att göra tidernas digitala tidningsanka. I sin iver och desperation efter scoop glömde @emanuelkarlsten läsa den första tweeten, och istället, i god tro får man hoppas, dra på för allt vad tygen höll:

Det dröjde dock inte länge förrän en ”Johan” i kommentarsfältet försynt påpekade den pinsamma fadäsen, varpå @emanuelkarlsten tvingades till neslig reträtt:

Rättelsen kräver dock betydligt större proportioner än så här, varför #bakjour naturligtvis tar en hel bloggpost i anspråk för att visa upp hela denna för #ajour våldsamt pinsamma historia i allt sitt elände. Rätt ska vara rätt.

/ @kallekarlsten

Annonser
1 comment
  1. Gillar skarpt att ni kallar Ajour för ”Bakjourkonkurrenten”. Stor humor. Fortsätt på den inslagna vägen. Ni är internets motsvarighet till Medierna i P1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: