Uppgifter till #bakjour: @CarlBildt blir mememinister!

Det som varit uppenbart för neoz worldwide i flera års tid är nu på väg att bli verklighet: Youtubekaisern och redditrabulisten @CarlBildt är ämnad för något större än att harva runt i den gegga som kallas svensk utrikespolitik. Enligt uppgifter till #bakjour kommer hans utnämning att offentliggöras inom några dagar. Här är beviset:

Nordiskt framtidsforum blir @CarlBildt:s elddop. Hans chef (på papperet alltså, INGEN kan vara @CarlBildt:s chef på riktigt) Fredrik Reinfeldt har nu givit honom klartecken att byta ministerportfölj, och lägga de småtrista och sisyfosartade utrikesfrågorna åt sidan för att ägna sig det han älskar och kan bäst.

@CarlBildt blir mememinister. Med särskilt ansvar för prioriterade regeringsangelägenheter som Reddit, Twitter och Myspace. Det betyder också att de omtyckta pressträffarna på Rosenbad avskaffas, och att all kommunikation med regeringen sköts genom twitterkontot @CarlBildt. Memedepartementet blir också det resursstarkaste av samtliga departement, och alla medarbetare utrustas med det senaste inom MacBook Air, Palm Pilot och iPhone 4S.

I regeringens nya policy kommer Utlandet att jämställas med den svenska Landsbygden, och utriksdepartementet införlivas med Landsbygdsdepartementet. Fr o m nästa vecka blir således landsbygdsminister Eskil Erlandsson Sveriges röst i världen.

Fritt för publicering! (ping #Ekot, #DN, #SvD, #Aktuellt)

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: