UPPGIFTER TILL #BAKJOUR: @CarlBildt ansluter sig till #ajour!

Imorgon onsdag var det meningen att youtubekaisern och His Royal Highness of Reddit, @CarlBildt, skulle ha en historisk, halvtimmeslång frågestund på twitter. Allt var upplagt för en audiens, där undersåtarna kunde komma med sina frågor om gasproduktion, mänskliga rättigheter och anekdoter från Balkan.

Så blir det nu inte. Inom kort kommer  kontot ni ser som en skärmdump till höger att ändras till en 30 minuters lulz- och bromancefest, en PK där @CarlBildt lämnar sitter framgångsrika förflutna för nya utmaningar, och blir medgrundare av #ajour!

Hur är detta möjligt, undrar ni förstås. Bara fem dagar efter att @CarlBildt fick nya, spännande uppgifter som regeringens spjutspets och mememinister, och bara en dryg månad efter att neojournalisten, debattören, klubbarrangören och mannen som gav den sardoniska humorn ett ansikte, @damonrasti, med hela #ajour-gruppen i ryggen försökte störta Bildt från twittertronen genom landsomfattande demonstrationer.

Enligt källor på UD har @CarlBildt uttryckt sin beundran för @damonrasti:s kurage, vilket genom de enträgna försöken att kasta Bildt ur sadeln visat att Damon enligt Bildt är ”av rätta virket”. Enligt #bakjour:s källor ser @CarlBildt också mycket av sig själv i @damonrasti, en djärv renässansmänniska som gärna blandar ihop sina roller för det allmännas bästa, i Damons fall oberoende neojournalist, världsförbättrare, humorist och aktivist, i @CarlBildt:s fall utrikesminister, oligark, världsförbättrare och hovleverantör av lulz.

Enligt våra källor har @damonrasti fått åka @CarlBildt:s privatjet till Ulan Bator, där de två tidigare svurna fienderna, numera blodsbröderna delat en fredspipa till tonerna av N.W.A:s ”Straight outta Compton” från @CarlBildt:s iPod. @CarlBildt ska också, med ett litet regeringsbidrag för lång och trogen tjänst, och sålda Lundin-aktier, bidra med inte mindre än 100 miljoner kronor till #ajour-gruppens verksamhet.

Så imorgon, klockan 12.45-13.15, ordnas ingen frågestund med @CarlBildt. Istället presenteras han för twitterpubliken som ny grundare av #ajour, den ende som ensam kan fylla hålet efter de avhoppade grundarna @kwasbeb och @tdhse. Det går då att ställa frågor direkt till @CarlBildt, och till @damonrasti. Vi gratulerar givetvis #ajour till årets nyförvärv och önskar lycka till!

/ @kallekarlsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: