#BAKJOUR AVSLÖJAR: @martenandersson FORTFARANDE svårt Alban-beroende!

UPPDATERAD 18 februari kl 06.05: @martenandersson attackerar #bakjour!

#Bakjour har tidigare analyserat lulzlorden @martenandersson:s tvångssyndrom, att härma 90-talsikonen Dr Alban. Det gick så långt att härmandet slutade i Tingsrätten, och för att ta sig ur beroendet startade Mårten istället en egen stand-up-klubb, RAW. Men det hjälpte inte, han omgav sig med likasinnade som triggade igång Alban-skämten på nytt, och endast undantagsvis lyckades Mårten varva dem med oneliners om garvning av förhudar.

Officiellt har @martenandersson slutat härma Dr Alban. I det här tre år gamla youtube-klippet lovar han publiken att han gör ett sista undantag:

Men #bakjour kan avslöja att @martenandersson inte kunnat hålla det löftet. Sanning och skärmdump av ångrad lögn består, som det heter i visan. Han har fått återfall, och här är beviset, en bara ett knappt halvår gammal tweet där han inte kan hålla sig:

#Bakjour drog igång en insamling i samarbete med Radiohjälpen, RAW Aid, för att hjälpa @martenandersson att sluta, men hittills har bara 427 kronor strömmat in till 90 1950 – 6, och i en sur tweet till #bakjour helt nyligen avslöjar Mårten hur hårt han sitter i förnekelsens grepp:

Här krävs med andra ord nytänk och uppkavlade ärmar. Vi behöver internets hjälp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: