FLASH! Twittergurun @jocke till attack mot @alexschulman!

Här går twitter- och internetgurun @jocke Jardenberg till frontalangrepp mot lulzoligarken @alexschulman! Mitt under brinnande melodifestivalyra smyger @jocke in en giftpil riktad rakt mot skräckbloggaren och programledarlegenden, och det är ju förstås vårt ansvar som neoz att reda ut vem som har rätt. Här är tweeten som @jocke syftar på:

Notera klockslaget 9:24 och jämför med @alexschulman:s tweet i samma ärende:

Mycket riktigt! @jocke:s blixtalanalys av Björn Ranelids arketypiska scenframträdande twittras ut HELA 6 MINUTER FÖRE lulzoligarken @alexschulman:s! Vi noterar bara den knappt acceptabla överdriften i bloggposten. I enlighet med en neojournalistiska rättesnören är 6 minuter INTE att betrakta som ”långt före”. Bakläxa på den, @jocke!

UPPDATERAD 19 febr kl 14.10: En livlig diskussion uppstod på #bakjour-redaktionen om innebörden av ”långt före”. @medieprofil vidhåller att 6 minuter INTE är ”långt före”. @kallekarlsten och @neo_lagercrantz menar däremot att 6 minuter är att betrakta som ”en ocean av tid”.

UPPDATERAD 19 febr kl 14.15: @jocke kontrar med egen bloggpost:

UPPDATERAD 19 febr kl 22.40: @jocke i hård debatt i kommentarsfältet på egna bloggen:

/ @medieprofil

Annonser
2 comments
  1. David said:

    Gnällde Jardenberg för att han twittrade ut en åsikt innan Schulman? Töntigt. Snacka om dåligt självförtroende. Jardenberg borde kanske inse att åsikter om Ranelids agerande inte är unikt för honom utan att det noterades friskt av Svenskarna hemma i sofforna. Kanske ska han gnälla på alla som, efter den stora Jardenberg, sa det efter honom?

    Om Jardenberg dyker upp på en fest och andra har likadana svarta kostymer som han, blir han då ursinnig och sitter och gnäller om hur han minsann var ”först”? Sådär som tjejer på mellanstadiet brukar göra? Jardenberg är internets version av en sur, gnällig tonåring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: