Still a rebel – @KungUggla skiter i @ola_salo!

Magnus @KungUggla Uggla, mannen, myten, legenden är fortfarande, 40 år senare, en sann rebell. Just när man trodde att han sålt sig till kapitalet i form av gammelmedias hovleverantör av buskis, TV4, bevisar han motsatsten: Som en av coacherna i lulziga talangjakten The Voice Sverige följer han VARKEN coachkollegan @ola_salo eller programkontot @TheVoiceSverige på twitter!

 Samtidigt följer @KungUggla flera andra nöjesprofiler, bland annat ledarskribenten @pwolodarski, Vem vet mest-gurun @gogorickard Olsson och The Phantom of the Opera @loafalkman, vilket inte kan tolkas på annat sätt än att Uggla som vanligt pissar på etablissemanget och skiter i konventionerna. Man hör Jag mår illa ringa i öronen på chefsgarnityret på TV4, samtidigt som Sveriges glamrocksvar på James Dean, @KungUggla, sitter i orubbat bo och väljer och vrakar bland en ny generation Så ska det låta-deltagare och artistelit med VIP-kort i Andra chansen och på Wallmans salonger.

En alternativ tolkning kan vara att @KungUggla möter en begynnande demens och blandar ihop @ola_salo med Idol-Ola, som han följer på twitter:

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: