EXTRA!!! Gammelmedia bekänner färg

Det var en av årets mest emotsedda händelser i Sverige, för att inte säga i världen. En tronarvinge var på väg och för att understryka allvaret hade gammelmedia tagit till det enda medel de har till sitt förfogande, pressuppbådet.
Legioner av gammelmurvlar slog läger utanför Karolinska sjukhuset för att inte missa en sekund, en enda liten detalj när det skrevs historia inne på förlossningsavdelningen. @ebbavonsydow var spänd, de blivande föräldrarna var än mer spända, men ingen var mer spänd än Johan T. Lindwall.

Tidigt på morgonen flaggades det för en arla presskonferens. Neoz världen över använde samtidens mäktigaste redskap, #hashtagen och klockan 07.01 kunde en digital värld ta del när en stolt Prins Daniel konstaterade nedkomsten av ett rojalistisk mirakel. som ännu saknar namn och tillsvidare kallas ”Femtiettan Bernadotte”.
Den digitala bebisyran var total. 07.02 hade rojalismen redan blivit meme.

Samtidigt i gammelmedia. KLICKA HÄR!

/@neo_lagercrantz

UPPDATERAD 24 febr kl 10:20: Med tanke på gammelmedias extremt låga stresströskel är den panikartade situation en presskonferens innebär ett hot mot liv och hälsa. Men gammelmedia får gärna fortsätta gå på presskonferenser. Neoz föredrar unconference. / @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: