FLASH! Kändisbeef de luxe hotar #Oscarsgalan!

UPPDATERAD 27 febr kl 01.10: #Bakjour-tipsaren @Virre rapporterar om händelser i TV-sändningen av #oscarsgalan. Vi säger dock: Hände det inte på internet, så har det inte hänt:

#Oscarsgalan pågår för fullt, och knappt hade den hunnit börja, med Sveriges mest kända tonårsgonzos, de vandrande lulzbomberna Filip & @fwikingsson, som förmedlare av årets viktigaste referat, förrän #ajour-ayatollan och ordningsmannen extraordinaire @emanuelkarlsten går till frontalangrepp, beväpnad endast med en ett år gammal bloggpost. Tystnaden som sänker sig över internet är närmast öronbedövande, när neoz worldwide väntar i andäktig spänning på svaret från @fwikingsson, ett svar som hotar att lägga sordin på filmvärldens viktigaste kväll.

Men. De tycks få vänta. @fwikingsson visar sig vara the bigger man och bejakar sitt tunga ansvar:

Men istället anfaller två andra medlemmar av twitters svar på Rotary @emanuelkarlsten i en blixtattack: Vår tids svar på Ågust Strindberg, webbstrategen @sigge Eklund, flankerad av lulzoligarken och skräckbloggaren @alexschulman:


Långfilmen är som bekant en uråldrig guttural uttrycksform, och vore den inte så förbenat otymplig hade den sedan länge bäddats in i historiens bloggpost. Så för neoz är denna digitala upplaga av striden vid OK Corrall det enda som kan hålla uppe intresset för hashtagen #oscarsgalan.

Ska @emanuelkarlsten vars Iphone är täckt med orden This machine kills fascist ånyo gå till attack mot dessa hans belackare och sänka dem med sina dödliga neopilar? Eller ska twitters Bill och Bull lyckas locka in klassens wonderboy i ett försåtligt bakhåll i rökrutan bakom gymnastiksalen och där skrämma världens mest framgångsrika neojournalist till tystnad?

Realtiden i ständig rörelse och inte ens vi vågar spekulera i hur detta kommer sluta.
Det enda vi kan garantera är att när det slutar kommer vi vara där.
För precis som vanligt har vi #bakjour.

/@kallekarlsten & @neo_lagercrantz

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: