@carlbildt:s mejlkonto hackat – #wikileaks publicerar 5 miljoner brev

SUPERLIVE! Julian Assange avslöjar valda delar av @CarlBildt:s 5 miljoner mejl på dagens presskonferens.

Det finns två krafter på internet, två väsen större än jag och du. Större än vi och dem. Så stora i själva verket att 28 000 kvadratmeter datahall byggs på en ö i norra Sverige bara för att rymma deras digitala aura.

Vi pratar förstås memeministern och youtubekaisern @carlbildt och hans enda jämlike Julian Assange, som är uppvuxen i Village of the damned och drivs av blott två saker, ett abnormt starkt sanningssägarpatos och framförallt en oerhörd revanschlusta för att han inte fick Alexander Skargårds roll i True Blood trots framgången han rönt med långköraren Buffy.

Nu har den rågblonde flashminnesfariséen Assange lyckats ta sig in på internetz Fort Knox, @carlbildt:s email och lyckats knycka fem miljoner brev som läggs upp för allmän beskådan på wikileaks.org.

Men har @carlbildt någonting att dölja? Har inte Mr. Internet, samtidens mest transparanta politiker redan skrivit allt i sitt realtidsdokument han för på twitter eller vår tids På spaning efter den tid som flytt?

Jo då, här finns korrespondens som @carlbildt gärna sett aldrig hade nått dagens ljus.

Det pikanta stavfelet i det första mailet någonsin februari 1994, adresserat till president Klinton. Fotoalbumbet från den första bilsemestern med Anna Maria, försommaren 1999. (De bilade genom Baltikum, verkar ha varit en kanonresa). Och inte minst, nu kan hela internet ta del av den uradliga danskättade släkten Bildts bäst bevarade hemlighet: receptet till Nordens godaste smørrebrød.

Hur gick Julian Assange, källkodernas Khubilai khan, till väga frågar sig många. Inget går att säga säkert när det gäller denna international man of mystery, men rykten har gjort gällande att han ibland opererar under följande alias: @paulronge, @mrbreitholtz, Sten Tolgfors. Men neozens vägar är outgrundliga, så det kan varit med helt andra medel Assange kom över memeministerns lösenord ##gamlamoderaterna##. Vilket också gav denna platinablonderade superhacker fri lejd in till Gunnar Hökmarks, Anders Björcks och Ulf Adelsohns digitala skattkistor.

Utåt sett har den ärekränkte @carlbildt tagit attacken med den store statsmannens upphöjda lugn

Men två av varandra beroende källor har avslöjat för #bakjour att His royal highness of Reddit @CarlBildt har vänt upp och ner på hela Rosenbad efter #wikileaks avslöjande.

Och med orden ”Se det som Marshallhjälpen till landet Internet, Gullan” ska han ha tagit ett långtidslån på 100 miljoner ur moderatkollegan, biståndsminister Gunilla Carlssons kaffekassa. Pengar som redan satts i arbete på att dammsuga alla bilder/youtubeklipp där Julian Assange ser, låter eller agerar förståndshandikappat.

Dessa dokument ska sammanställas och sedan laddas upp för allmän beskådan på historiens mest påkostade lulzaltare.

/neo_lagercrantz

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: