EXTRA! Neoarmén enas – Före detta antagonist hyllar #bakjour!

Staden Internet är inte stor nog för oss båda.

Ja så skulle man kunna sammanfatta den infekterade beef mellan #ajour och #bakjour som nu pågått i tre månader. Vi förstår att prestigen ibland förblindar och gör det omöjligt att mötas i konstruktivitet och ömsedsidig respekt. Två av #ajour-grundarna blockar oss fortfarande, och det är inte mer än en dryg månad sedan som förre #ajour-grundaren, mememarskalken @kwasbeb trasslade in sig i hätska angrepp på #bakjour-kollektivet i samspråk med andra twittrare:

 

Men nya tider stundar. Skyttegravskriget är över, till förmån för öppen förbrödring. Gammelmedielakejerna står som skolans tönt vid sidan av dansgolvet, skrapar avundsjukt med foten när klockan slår 02.45, Up where we belong går på och allas blickar dras till klassens snyggingar som förenas i en ömsint tryckare.

Nu är tid för handling. Allt fler sluter upp bakom neojournalismen. I tider då vi förpackar fackföreningsrörelsen i en glasburk formalin i historiens vitrinskåp råder en ny ordning, där en legion av neoz och tyckonomer, beväpnade med blogg och talja, drar ut som en enda pulserande organism bestående av Guy Fawkes-kopior och placerar en lulzbomb med en sprängkraft motsvarande 0,2 megaton under betonghäcken på gammelmedia och bjussar därmed tryckpressonanisterna på en resa de aldrig glömmer.

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: