#Bakjour fortsätter gäcka internet!

Tiden stannade för några minuter igår. Det gör den i och för sig alltid när @kwasbeb levererar veckans nätsnackisar till ett nyhets- och lulztörstande internet, men vi föreställer oss att tidsbuggen pågick i åtminstone 52 extra sekunder när neoz och gammelmediebaroner samfällt läste rubriken överst i den här skärmdumpen. På Teatergrillen var det dessutom minst fyra personer i stamgästklientelet som satte sin IPA (inköpt till överpris) i vrångstrupen och sprutlackerade den intet ont anande bartendern när den inre bilden av #bakjour-kollektivet målades upp. Frågan som hållit hela internet i febervaka i månader såg ut att få sitt svar: Vem har #bakjour?

När det sedan visade sig att de två utlovade kioskvältarna var en superspambot och en gammal homofob som övertagit Bobby Fischers bredbandsabonnemang och eremithydda i Klippiga Bergen återgick allt till det normala inom några sekunder. En liten reboot av kändisoasen var allt som krävdes.

#Bakjour har återigen flugit obemärkt genom samtliga av internets radarkontroller, där @kwasbeb:s uppenbarligen är ett begagnat ekolod från Lysekils fiskeflotta anno 1981, som gått i arv i generationer av inrökta fiskargubbar med pregnant uttal av ”iiiiii”.

Istället vänder nu allt fler, både neoz och närsynta gammelmediehökar, blickarna mot @thomps tungrodda men efterlängtade databas för dementier (som går under kod- och arbetsnamnet Sisyfos), där ni just nu hittar @stroemberg, @blisk, @kwasbeb och ett växande antal neo-hangarounds:

Frågan är nu hur internet ska kunna gå vidare utan att behöva söka hjälp hos en livscoach i jakten på svar på de verkligt väsentliga frågorna. Det självklara svaret är givetvis – en ny poll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: