EXTRA! Nu plöjer #bakjour internetz – i sömnen!

Inom #bakjour-gruppen har vi länge sökt efter en effektiv metod att bygga bort vår enda akilleshäl: Sömnen. Hur underligt det än kan låta. även neoz måste sova. Några timmar varje natt riskerar vi alltså att gå miste om möjligheten att vara de första som brejkar nyheter från 4chan, twitter och Reddit (framför allt subreddits riskerar att passera helt oscannade mitt framför näsan på oss, och därmed resten av internetz!)

Nu kan vi stolt avslöja att vi löst problemet. I en budgivningsbeef på Tradera med mememinister @CarlBildt kom vi över virtual reality-hjälmarna som Sylvester Stallone och Sandra Bullock använder i cybersexscenen i Demolition Man…

… och det visar sig efter ingående tester att lyckats koppla dem med EEG direkt på REM-sömnen. Nu kan vi alltså ta en powernap på tricken på väg till Riche och SAMTIDIGT plöja kommentarstrådar som en västgötabonde på amfetamin och EU-bidrag. Vi kommer att demonstrera detta revolutionerande neojournalistiska verktyg under #GRÄV12 i Malmö. Anmäl er i kommentarsfältet!

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: