FLASH!!! #Bakjour räddar det kungliga dopet!

Det är som vanligt. #Gammelmedia jäser i sin egen förträfflighet över att ha prånglat ut de nya, visserligen söta, men ofullständiga bilderna av Sveriges tronarvinge, prinsessan Estelle. Neoz däremot låter sig förstås inte nöja. Höga på bunkrad Jolt-Cola har neojournalister världen över plöjt internetz fram- och baklänges, dammsugit alla kända och okända forum och kanaler i en än så länge hopplös dygnet-runt-jakt på de obesvarade kungliga gåtorna.

Där #gammelmedia, trots obegränsade ekonomiska resurser, hittills har huggit i sten är #bakjour den borr som till slut ska forcera denna Hallandsås av dimridåer, obesvarade frågor och halvkvädna visor. Och därmed garantera att det förestående kungliga dopet blir den 4chanfest som hela svenska folket förtjänar.

1) Eftersom prinsessan Estelle hittills vägrat öppna ögonen inför fotograferna, svävar en hel värld fortfarande i ovisshet gällande ögonfärgen.

2) Trots vår tids mest omfattande powerbrowsing har neojournalismen ännu inte funnit ETT ENDA SPÅR av några laughing babies-klipp på Hovets youtube-kanal.

#Bakjour, framtidens och journalismens knights in shining armour, erbjuder det mest kraftfulla eldunderstöd vi känner, i kampen för digital sanning, rättvisa och stillad nyfikenhet: En dubbelpoll!

In och rösta, så att vi kan sätta pinpoint för denna ovetskapens tragedi och världsläget åter kan komma till ro! Vi har #bakjour.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: