FLASH!!! @CarlBildt: ”Jag är möjligen galen!” – Öppnar för tronskifte i tweetfabriken!

Lagom till premiären neonebulosan @Magnusbetner:s epokgörande realtidsshow #betnerdirekt ikväll händer spännande saker som naturligtvis går #gammelmedia förbi. Mememinister @CarlBildt, som nyligen fick se sig detroniserad på aitellus superlista över de viktigaste och mest inflytelserika twittrarna och idéerna någonsin, till förmån för lulzpastorn @jonas_gardell, blottar strupen i en tweet som får det virtuella samhället att dra efter andan. Han anklagas för att ha tappat greppet om sitt förstånd, och ERKÄNNER då eventuell sinnesförvirring!

Detta ställer dörren för tronskifte på vid gavel inför Betnérs premiär ikväll, särskilt som även andra omständigheter borgar för att Betnér, just nu no 7 på #twitterbarometern, kan ta viktiga skalper på vägen mot toppen. Bland gästerna i #betnerdirekt finns nämligen nämnde @jonas_gardell

… som för tillfället verkar ha tappat styrfart, och istället för att som brukligt punktera uppkäftiga neochallengers med sylvassa lulzlines twittrar om dansbandsvärldens grå eminenser Kentz (Gardell tappar dock bort -z i upphetsningen), som efter 20 år i folkparker och på danslogar nu verkar vara väg mot ett visserligen välförtjänt men för neoz ointressant genombrott:

Vi bänkar oss nu med popcorn och varsin iPhone 4S för att följa #betnerdirekt på twitter (i realtid!) och hoppas på en episk drabbning mellan landet Internets främsta googlegladiatorer. Extra intressant är kvällens ämnesval: YTTRANDEFRIHET. Vi förväntar oss en blixtsnabb dragning av retweetens historia, anatomi och utbredning, följt av en lika ytlig som svepande debatt om de virala skyldigheterna att sprida publicerad information vidare utan eftertankens kranka blekhet. Leet the games begin!

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: