DÅLIG TÄCKNING – Kloutkomiken gör succé i @ozznujen:s neoshow!

Det glädjer oss alltid lite extra när andra estrader än de elektroniska goes neo. Nu har det hänt igen. Neokomikens @krobat no 1 @ozznujen:s IRL-show DÅLIG TÄCKNING gör nu ett AFK-baserat segertåg över landet Sverige. I landet Internet är @ozznujen sedan länge krönt till kloutkejsare av tredje graden.

Det enda som stör en aning är att denne neojournalistiske AFK-korrespondent tydligen hemfallit åt att upprätta en affärsmodell, ety mobiloperatören 3 ställt upp en detaljerad kravprofil på elaka skämt om konkurrenterna Telia och Telenor för att bistå med DÅLIG TÄCKNING.

Hyllningarna av showen är legio. De få belackarnas argumentation faller förstås på sin egen orimlighet: Att hävda att DÅLIG TÄCKNING syftar på @ozznujen:s stand up-stil, som enligt kritikerna är som att lyssna på en komiker via mobiltelefon med just dålig täckning, där poängerna försvinner i radioskuggan varpå man enbart hör de malande transportsträckorna mellan punchlines, bevisar endast att man sniffat lite för mycket på trycksvärtan.

Showen skall istället ses som ett neoevangelium, ett brinnande försvarstal för den framtid som inte får gå förlorad i bakåtsträvarnas listigt gillrade bakhåll. Den som betvivlar @ozznujen:s uppsåt och äkthet som neo kan scanna hans twitterfeed för att se en man, en @stronaut i cyberspace, som lever livet till max och bygger sitt varumärke i realtid:


Den 21:a april är det Östersunds tur att gå on-line, då ankommer neotåget för ett flera timmar långt sprakande kloutkalas. Missa inte!

/ @medieprofil

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: