Vem har #bakjour? – All over again!

Vem har #bakjour? Frågan som fortfarande engagerar internetz mer än Reinfeldts utsträckta hand till Jimmie Åkesson, #BetnerDirekt:s eventuellt patriarkala pajasprofil, @CarlBildt:s interpunktion och kloutens 5-årsränta. Tillsammans. Att ha #bakjour är lite som att vakna upp som Bill Murray i Groundhog Day.

Vi skulle gärna klä upp @provocerar och @medieprofil i galastass från TV4:s kostymförråd (allra helst Ulrika Nilssons chockrosa nyhetsankarkavaj med extra feta axelvaddar), om de kunde stå ut med att hålla god min medan Brolle Jr och Robert Gustafsson i högklackat rev av några kombinerade sketcher/musikalnummer författade av @RolandPMSweden, Thomas G:son och @MansMoller.

Men det ligger inte för oss. Vi föredrar att Esse non Videri som som ett mer passande valspråk för vårt mest spännande projekt hittills.

Internetz surrar av rykten. Fler än ett fåtal internauts påstår sig veta (uppsnappat via våra dödsföraktande Facebookspanare):

Desperationen i viskleken har nu nått hallucinationsnivå, den som vibrerar som en humla i ett Treo-rör, med resultatet att #bakjour klumpas ihop med rena skämtkonton. Förvisso lika roande som rörande:

Man brukar säga att Gud skapade, Carl von Linné ordnade och #bakjour powerbrowsade internetz. I tropikhatt och med fjärilshåven i högsta hugg jagar #bakjour-gruppen rastlöst och ständigt hittills oupptäckta arter i den virala undervegetationen.

Och att neojournalismen, med #bakjour:s vaktlista som en av hörnstenarna, är framtidens melodi stod skrivet i eldskrift redan när Upp- och nedladdningsbarelseboken förutspådde kloutens världsherravälde för ca 1000 år sedan (reciterat av @Wildcattin):

”Alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn, twittnick och källkod, eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 3.0.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: