FLASH!!! Ty så älskade @carlbildt världen…

Måndagen var @carlbildt:s dag i #almemedalen. Med sin virala omnipotens och en iPhone 4S trollband han varenda varelse med en puls från klockan 19.00 till 19.42. Reinfeldt var megafonen, men rösten tillhörde utan tvekan memenistern (tipstack @BjornHedensjo), världsmedborgaren, the Bono of browse, @carlbildt.

Det epokavgörande talet, som han simultanskrev samtidigt som han prånglade ut sin digitala brevkurs i demokrati, gick såklart presspatronerna och diktafondemagogerna förbi. Men medan de förlustade sig på mjöd och lystrade till bardernas lutor samtidigt som den gothländska kvällssolen sjönk över #gammelmedialtidsveckan, åt sig neoz mätta på de saftiga köttbenen, det femte chattavdraget och förslaget om att göra rollspels-LAN avdragsguilde, som @carlbildt slängt åt landet internetz.

Kärleken som realtidens .avistoteles @carlbildt, den enda person som fått både ett politiskt jippo OCH en tysk #gammelmedial tidskrift uppkallad efter sin titel och sitt namn, #almemedalen och Der Bildt, hyser till sina urluppburna LANsmän är omvittnad.

…men den kommer inte i närheten inte till den ömhet han hyser till sin egen jpeg-jugend, .pdf-padawanen, neojournalismens gunstig junkmailer @niklassvensson.

Och idag omvandlades dessa känslor till handling. @carlbildt lämnade Gothland vibrerande i sitt kraftfält av klout och klåda. Och som det står skrivet i Javascriptet:

Ty så älskade @carlbildt världen, att han gav den sin enfödde Son.

Uttrycket ”ingen människa är en ö” kunde inte vara mer felaktigt.

/@neo_lagercrantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: