Årets största snackisar i #Almemedalen!

UPPDATERAT 5 juli kl 21.55: @sdopping:s USB-sticka upphittad – innehåll okänt!

Så var det dags. Årets snackisar under #Almemedalsveckan har staplats på hög sen i söndags och vi tar självklart ansvar för att göra en första sortering. För spänningens skulle börjar vi bakifrån.

6. Martin Jönsson dyker upp igen!

En vecka efter att han försvunnit spårlöst från Twitter dyker Svenska Dagbladets redaktionschef Martin @MJSvD upp IRL i #Almemedalen! Ni ser honom längst till höger på bilden nedan.

5. Regeringen inför ROUT-avdrag på digitalt värdeskapande!

Det har legat i luften en tid. Nu verkar Regeringen redo, och vi är säkra på att memenister @CarlBildt  inom kort kommer att sufflera IT-minister @annakarin_hatt i steg 2 av Digitala Agendan: ROUT-avdrag på digitalt värdeskapande. Eftersom allt på internetz är gratis är ROUT-avdraget endast symboliskt. Men en viktig symbol! Och en uppmaning från Regeringen att dra på de virala äppelknyckarbyxorna och skapa digitalt värde i expressfart. Extra glädjande att Gotland tar tillfället i akt att gå i bräschen så här under #Almemedalsveckan:

4. Vem fan är Karolin A Johansson? Vi har ingen aning, och en snabb enkät ger vid handen att ingen annan i #Almemedalen har det heller. Kanske kan vi fråga @lisalindstrom?

3. Vems är plånboken upphittad av Polisen i #Almemedalen? @goranhagglund?

2. Vad finns det på @sdopping:s försvunna/konfiskerade USB-sticka? @paulronge:s semi-nudes? Lundin Petroleums nya PR-strategi? #Almemedalen:s största kloutografsamling?

1. VEM HAR #BAKJOUR?

Det är inte otänkbart att listan på snackisar kommer att uppdateras och omformas de närmaste dagarna. Men just nu är dessa sex punkter kallpratsfacit på roséminglena i Visby. Vsg!

/ @medieprofil

Annonser
2 comments
  1. Detta IRL du skriver om – trodde det var allmänt vedertaget att den digitala världen är verklig och att det är AFK som används! Förövrigt behöver nog AFK också uppdateras, för vem sitter egentligen vid ett tangentbord?

    • bakjour said:

      Vi talar bara med bönder på bönders vis, och med lärde män på latin. Glöm inte att många indelta #gammelmedie-infanterister också läser #bakjour.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: