FLASH! Sverige – världens första nation med neojournalistisk regering!

Neojournalismens landvinningar avlöser varandra i #Almemedalen, och vi räknar nya anhängare i Visby som Anders Borg räknar cirrusmoln under en presskonferens om eurokrisen. Men veckans hittills viktigaste besked är att Regeringen nu (under the influence of @CarlBildt) går all in på digitalt värdeskapande. IT-minister @annakarin_hatt valde inte oväntat viralklådans svar på RIX MorronZoo, Godmorgon Almedalen  #gma12), som plattform för sin travesti på Martin Luther Kings ”I have a dream!”-tal:

”Ett ROUT-avdrag för framtiden, ett ROUT-avdrag på digitalt värdeskapande!” IT-minister @annakarin_hatt:s budskap till landet Internetz mottogs förstås med stående ovationer och innovationer, men också med en stor förväntan på vad som kommer härnäst. ROUT-avdrag på digitalt värdeskapande är bara starten på något nytt, det är vägen mot neojournalismens slutgiltiga maktövertagande i människors vardag, ROUT-avdraget är modemet som kopplar upp bakelitkramarna på Tom Cruises touch board i Minority report:

#Bakjour kan nu presentera nästa steg mot Regeringen 3.0, världens första regim av neojournalistiskt snitt: Ett hologram av @MatsKnutson i nya Digitala Agenda.

SVT-programmet byter skepnad och blir viralklådans svar på PLUS, där hologram-Mats obönhörligt kastar var och en av #gammelmedia:s utvecklingsbloggar i papperskorgen på skrivbordet. Här har vi embryot till TV som till och med skulle få #bakjour-gruppen att överge youtube för vanlig television.

Good night, and good luck!

/ @medieprofil

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: