FLASH! C++ledaren @annieloof akterseglad – av Framtiden!

It’s a long way to n00belpriset i tyckonomi. If you wanna rock’n’roll.

Igår kväll stod det bortom allt rimligt tvivel att C++ledaren @annieloof fuskat med hemläxan inför sitt första partiledartal (klicka på länken och lyssna!) i #Almemedalen. Vi kan bara ana hur besviken och förbisedd parti- och statsrådskollegan, IT-minister @annakarin_hatt känner sig idag:

@annieloof efterlyser alltså ”Alliansen 2.0”. Vi som surfar viralklådan i sömnen vet att ”Alliansen 3.0” i princip redan är verklighet. Låt oss först säga att det är tråkigt att två så nära ministerkollegor inte lusläser varandras twitterflöden, och än mindre…

… chittchattar om digitalt värdeskapande över en kopp e-spresso i fikarummet på Rosenbad. Här i #Almemedalen är det uppenbart för alla att Regeringen, Alliansen 3.0, står på tröskeln till realtidens paradis. Det blev tydligt när IT-minister @annakarin_hatt gästade neojournalismens eget RIX MorronZoo, #gma12, häromdagen och lanserade epokgörande lösningar för landet Internetz:

Här har ni den Digitala Agendan i praktiken (ledord ”Alla ska med!”), ett åtgärdspaket för människor som tröttnat på att gnubba trycksvärtan av fingrarna med Svinto efter frukostkaffet varje morgon:

1) ROUT-avdrag till alla! I en värld där all viral hårdvaluta är gratis är ett chattavdrag på 0 kr visserligen bara en symbolhandling, men en symbolhandling lika viktig som Alliansens skattelättnader för pensionärer.

2) Ett hologram av @MatsKnutson i nya Digitala Agenda på SVT.

3) De grupper av medborgare som hittills stått utanför den virala gemenskapen måste tvångsanslutas till internetz. Regeringen kommer därför att dela ut subventionerade virtual reality-hjälmar till alla småbarnsavdelningar (under 2 år) på landets daghem, och samtliga demensboenden i Sverige.

Vad @annieloof dessutom missat är att memenister @CarlBildt och IT-minister @annakarin_hatt framgångsrikt sålt in den Digitala Agendan som ett verklighetens goldondern Aniara till hela Europa:

Euron som idé har länge nog varit det europeiska projektets drivankare, vars lina måste kapas. Nation efter nation lider under eurons tyngd, Irl and, Spanien, Grekland, och det är hög tid att de nu ser ljuset i tunneln, i form av en ny valuta: Klouten. Varje grek, hallänning, europé har rätt till en hållbar framtid i viralklådans trygga famn. Här är C++partiets initiativ, Regeringens Digitala Agenda, ett steg i rätt riktning.

/ @kallekarlsten

PS. Vi önskar C++ledaren @annieloof, i all välmening, en handfast introduktion i tyckonomins sköna nya värld, och den börjar med enkel terminologi: Du använde flera gånger i ditt tal i #Almemedalen uttrycket 2,0 (”två komma noll”). Det heter 2.0 (”två punkt noll”), och inget annat. Väl bekomme, och välkommen i den neokratiska gemenskapen! DS

Annonser
2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: