#Bakjour:s värsta trauma hittills – sprids i memeform som en löpeld!

UPPDATERAT 13 augusti kl 23.10: Minuter senare – grafologmemet omskrivet i #gammelmedia:

Inför årets i särklass största höjdpunkt, världens största kloutläger #SSWC, har #bakjour givetvis dussintals järn i elden och alla fingrar i den neojournalistiska syltburken. iBooksvågrarna #ajour har fastnat i iOS-loopen…

… medan vi simultant bygger upp skärmdumpsarkivet i .pngyang och viralklådans eget Silicon Valley i ctrlhättan (där också youtubeklippfabriken ctrllywood kommer att ha sitt eget Cinecittà Studios).

Men i en paus i #win-skyddsbygget högg vi också i sten. I ett svagt ögonblick hade vi beställt in en runda stora stark för att komma i powerbrowsestämning – på ett hak utan gratis wifi! Lägg därtill obefintlig täckning och ni har redaktionens värsta trauma hittills. Och som om detta inte vore nog blev detta pinsamma ögonblick förevigat av en av #gammelmedia:s utsända paparazzis:

Bilden av @neo_lagerkrantz kråkfötter sprids nu i memets form som en löpeld över interwebz:

Oroande uppgifter till #bakjour gör nu gällande att #gammelmedia:s svar på yakuzan, Tidningsutgivarna, genom sotto capon @ThomasMattsson, försöker mjölka neojournalistiska hemligheter ur detta knapphändiga stycke handstil. Till sin hjälp har de anlitat landets tolv ledande grafologer, via #gammelmedia:s eget bemanningsföretag experthjalp.se.

#Bakjour sitter dock med trumf på hand, och konstaterar bara: Har man tagit fan i boten får man ro hen i land. För att knäcka källkoden och slutligen ta reda på vem som har har #bakjour krävs mer än 12 @postlar i handstilsanalytikernas skepnad. Inom #gammelmedia finns blott en existens med en fulländad neoradar och ett grundmurat förakt för fakta, som får viralklådans vänner att vibrera av fruktan, som en ljudlös iPhone 4S: Herman Lindqvist. Ring honom. Vi bjuder på den.

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: