FLASH! @goranhagglund: ”Hämta fegisen Assange med @Expressen:s succébuss!”

För bara en stund sen utfärdade socialminister @goranhagglund en topphemlig arresteringsorder på #Wikileaks-grundaren Julian Assange – via twitter. Regeringens lika topphemliga plan går ut på att låta @Expressen sätta ihop en task force, med @niklassvensson i spetsen, för att hämta Assange (med kodnamnet ”Fegisen” i Rosenbad) med @Expressen:s succébuss:

#Bakjour kan nu avslöja att planen är i stort sett vattentät. @Expressen:s succébuss är välkänd i hela Sverige, och i landet Internetz, som The Vehicle of Love

… men har i hemlighet byggts om till en blandning mellan en limosin, Arlanda Express och Batmobilen, enkom för att säkert kunna transportera hem Julian Assange till en direktsänd omgång Sanning & Konka i @Expressen-teve.

Anledningen till att både @goranhagglund och @Expressen:s sotto capo @ThomasMattsson ser Julian Assange som the Game of the Year är förstås #Wikileaks-grundarens chockattack mot regeringens hjärta (läs hela #bakjour-storyn här!) , memenister @CarlBildt:s mejlbox, världspolitikens svar på den heliga Graal.

En sådan digital rififikupp kan förstås inte lämnas ostraffad. Det vore otänkbart.

Därför finns inga alternativ till att luftlandsätta succébussen i Ecuador. Alla medel tillåtna, alla resurser uttömda. Det är heller inte omöjligt att memenister @CarlBildt i sista stund och i egen hög person kommer att leda det som Herman Lindqvist i en kommande historisk exposé över landet Interwebz historia förmodligen kommer att kommer att omskriva som ”tidernas mest spektakulära tvångsomhändertagande”.

Herman Lindqvist sviker dock inte neojournalismen genom att dubbelkolla fakta, utan har redan skrivit hela kapitlet om Assange-hämtningen. Och i princip redan tryckt det också.

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: