SUPERFLASH! @ThomasMattsson till #Bakjour: ”We are family!”

Ikväll surrar neojournalismens livsluft av järtecken, inte olikt en myggkväll vid Dalälven. Kanske är det den hemliga blinkningen från @Expressen:s kitesurfare i Appleviken, @ThomasMattsson, som glädjer oss mest. Om vi blundar finner vi oss rejvande i en KappAhl-reklam till Sister Sledges superhit We are family. (Den korrekta termen är dock neojournalism, inte neojournalistik. Red:s anm)

Men inte nog med detta. Via våra prasselspanare nås vi också av glädjande nyheter från Sveriges baksida, där Göteborgs-Postens förre chefredaktör, numera Marstrandsombudsmannen Peter Hjörne sluter upp sida vid sida med Ulf Brunnberg, David Hellenius och Bert-Åke Varg

… och resten av kallsupens Band Aid, i kampen för att fritt från kränkningar få trafikera både öst- och västkusten i sin Storebro Royal Cruiser 380 Biscay efter några starköl eller en halv bib Foot of Africa.

”Lite ofriare och glädjelösare har den maritima tillvaron allt blivit! Och besvärligare för dem som bor i arbetar i skärgården”, skriver Peter Hjörne i sin attack mot den nesliga attack på Timbros hjärntrust som sjöfyllerilagen utgör.

(Vi skyller den urusla bildkvaliteten på våra #gbgftw-spanare) OBS! Rewrite@medinjonas.

/ @kallekarlsten

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: