Vita Kränkta Hen 2

UPPDATER 9 september kl 11.55: @sannarayman kommenterar!Igår rörde två #bakjour-tweets upp känslorna hos Svenska Dagbladets stjärntyckonom @sannarayman. Vår avsikt var naturligtvis inte att kränka @sannarayman, utan att i stolt neojournalistisk kulturtradition sprida obekräftad info.


I en rant (innehållande bland annat det uppenbara netiquettsbrottet att inte @-a den man talar om) utvecklade @sannarayman sin syn på den påstådda kränkningen av henne, Per Gudmundsson och Svenska Dagbladets modesta och sansade ledarredaktion.
Vi beklagar om @sannarayman uppfattade tweetsen som en kräkning och erbjuder oss som plåster på såren att nominera henne till vårt jämställdhetsprojekt Vita Kränkta Hen, som syftar till att bryta gubbdominansen i @Zolfagary:s folkinitiativ till förmån för Sveriges största folkrörelse.

Vi vill i sammanhanget också poängtera att den kritik som @sannarayman riktar mot oss, ”anti-intellektuell, RT-vänlig, slapp, underförstådd kritik” i den neojournalistiska kontexten närmast uppfattas som en komplimang, och som i närmast ordagrann form oftare av fåvitska och insinuanta kritiker klistras som en innehållsförteckning på kollegan Per Gudmundson och hans tyckonomiska livsgärning

… som ledarskribent på dagarna och privatspanare i kriget mot terrorismen på nätterna…

… och som @sannarayman försvarar med närmast voltairesk [sic!] frenesi.


Annonser
1 comment
  1. Algot said:

    Att gammelmediala @sannarayman tar steget in i neozjournalistiken med krumsprånget att inte bry sig om kommentarsfältherrarna håller med PerGud eller är emot honom höjer inga ögonbryn då hennes tyckonomiska gärning varit lång och ihärdig även i oformatet ”papper”. Kudos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: