Vita Kränkta Hen! @M_Abrahamsson och Mats Wilander tar strupgrepp på marxismen!

Medan den församlade journalistkåren från #Sjöstan och Knivsöder med en mun, gång på gång, under presskonferensens första 40 minuter frågar Johan Persson och Martin Schibbye vad de tycker om utrikes- och memenister @CarlBildt (@niklassvensson: ”Hur kändes det när @CarlBildt kom in i rummet?”)…

… så ägnar vi oss åt gårdagens viktigaste nyhet.

Vi har hyllat riksdagsledamoten och tyckonomen @M_Abrahamsson:s rekordsnabba utveckling, från n00b till neo på bara 24 timmar. Men idag vågar vi dock höja ett varningens finger och konstatera att det inte får bli en ful ovana att radera kommentarer ur kommentarsfältet (även om det i detta fall var nödvändigt, pga förorening med källkritikskrav), eftersom ett kommentarsfält utan tyglar och begränsningar är själva neojournalismens livsluft. Här, i en skildring av en moderat kräftskiva, har hon till och med STÄNGT KOMMENTERINGEN! Vi hoppas innerligt att detta är ett misstag.

Vi noterar också att kraven på att uppge källa till påståendet att Johan Persson och Martin Schibbye är ”marxister som avskyr regeringen Reinfeldt” fortfarande surrar som flugor i ansiktet på twitter.

Samtidigt har @M_Abrahamsson nu fått eldunderstöd i kampen mot marxismens skadliga inflytande på det pågående monumentsbygget över Alliansens Fyra Jobbskatteavdrag (6 meter högt, i marmor och kattguld). Det är förra världsettan i tennis, mannen som gav dubbelhandsfattningen ett nytt ansikte 1982, Mats Wilander, som går till storms mot socialister och marxister som grävt den vita sportens grav med hjälp av platt-TV, fredagsmys, tvåglasfönster och det faktum att alla barnfamiljer har råd med två bilar. Mer eller mindre nordkoreansk komfort och levnadsstandard, alltså.

Men: Utan att veta säkert, och även om marxismen sedan 2006 ligger som en våt filt över de borgerligt sinnades goda vilja, så frågar vi oss försiktigt om det möjligen inte kan ha varit så att marxismen var något mer inflytelserik under de år när Mats Wilander formades till baslinjenötare. Men det är som vanligt bara en emanuelkarlstensk randanmärkning.

Med det sagt välkomnar vi både @M_Abrahamsson och Mats Wilander till #bakjour:s folkinitiativ Vita Kränkta Hen!

/ @kallekarlsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: