FLASH! Mystiken tätnar kring @M_Abrahamsson:s samlade tystnad!

Sedan några dagar tillbaka står det bortom allt rimligt tvivel att före detta tyckonomen på Svenska Dagbladet, @M_Abrahamsson inte längre respekterar #gammelmediala spelregler. Eller?

Det som gör oss konfunderade är efterspelet till hennes utpekande av Johan Persson och Martin Schibbye som ”marxister som avskyr regeringen Reinfeldt”:

Efter detta har flera röster väckt frågan om hur hon vet att Persson och Schibbye är marxister. @M_Abrahamsson har svarat bland annat med att radera frågor från kommentarsfältet på bloggen:

Frågor av liknande art bemöts med motfrågor:


De motsägelsefulla signalerna gör oss konfunderade. Vägrar @M_Abrahamsson svara därför att hon inte längre accepterar #gammelmediala spelregler kring källkritik och faktagranskning? Eller är det tvärtom så att hon fortfarande värnar källskyddet med sitt liv, och därför i graven tar med sig namnet på Johan Hakelius som avslöjat #ethiopiaswedes politiska hemvist?

Vi verkar inte få några svar av @M_Abrahamsson själv, så vi får avgöra saken med en poll.

PS: För att undvika missförstånd vill vi också passa på att klargöra #bakjour:s syn på källskyddet. Vi ser källskyddet närmast som en rattkrycka på en Lamborghini Diablo. Det vill säga det enda som hindrar oss att i fri fart styra mot en okänd men löftesrik neojournalistisk gryning. DS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: