@ROBBIELAULER:S CHOCKATTACK – Inbördeskrig på Sportbladet!

Sportbladets #twittbollstyckonom @RobbieLauler har länge befunnit sig i det neojournalitiska blickfånget som en #gammelmedial kameleont, som smälter in lika bra i prasslet som i viralklådan.

Men idag valde han sida. I en rasande bloggpost tar han avstånd från framtidens journalism och väljer en silvergrogg i Putte Kocks sällskap, med Torssons Det spelades bättre boll (på Gunnar Nordahls tid) ringande i öronen, framför dygnet-runt-brottning med klickmonstret.

Det är inte varje dag man avtäcker ett #gammelmedialt inbördeskrig. Men det var exakt vad som hände när vi följde cookiesmulspåret och stack muspekaren i Sportbladets varigaste sår. I ett veritabelt getingbo hittar vi två folkilskna Sportbladet-kollegor – @RobbieLauler och @Emil_Karlsson – och ett ömsesidigt och osedvanligt risigt morgonhumör.

@RobbieLauler blockar alltså en Sportbladet-kollega, och bloggar sen för allt vad tygen håller. Här passar han också på att ta heder och ära av konkurrerande #twittbollstyckonomen @MarcusBirro.

Och svaret? @Emil_Karlsson bidar sin tid. Han droppar en syrlig reply och drar sig tillbaka för att syna floretterna inför kommande tuppfäktningar i den gemensamma #gammelmediala domänen.

/ @medieprofil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: