FLASH! @martenandersson om #Gunillagate: ”Jag är OCKSÅ feminist!”

BROMANCECHOCK! Mitt liv är ett skämt-kollegan @appelstoffe tar avstånd från Mårten!

UPPDATERAT 27 september kl 15.05: @martenandersson knäcker Pk-maffian!


DOKUMENT #BAKJOUR: #GUNILLAGATE I SAMMANDRAG!

Skitstormen tornar upp sig inför premiären på Mitt liv är ett skämt i Kanal 5, där lulzlektorn @martenandersson ska lära svenska kändisar de genaste genvägarna till flata garv. Det som tycks ha hänt är att Mårten missbedömde mörkertalet av sympati för Hollywoodfrun Gunilla Persson när han langade iväg ett skämt, helt i enlighet med hans egen lolosofi, att man inte bara KAN utan även BÖR skämta om allt, särskilt det som har med mannens överlägsna sinne för humor att göra.

Under sena gårdagskvällen och natten har detta långkok av twittrage mer eller mindre lagat sig själv , och nådde Erik Lallerstedtsk perfektion under morgontimmarna.


@martenandersson gjorde som ni ser sitt bästa för att reda ut eventuella missförstånd och passade dessutom på att bedyra att han OCKSÅ är feminist. Men förgäves. Likt lulzens Sven Dufva stod han snart ensam, tappert kämpande med mottot för Svenska Humor1337en™ ”släpp ingen PK-djävul över bron!” ringande i öronen.Ännu under morgonen gick stridens vågor höga, och @martenandersson konstaterade att han, although outnumbered, vunnit ännu en moralisk seger över PK-maffian (styrkt till kropp och själ av Thomas Järvhedens stödjande strypsextweet, se ovan).

Men var kommer all denna @martenandersson-rage ifrån? Vi var tvungna att backtracka för att finna ett sannolikt svar. Ja, inte bara backtracka, förresten, vi var till och med tvungna att uppsöka ett bibliotek (hemska tanke) och skumma @martenandersson:s lulzbibel Sveriges roligaste på 140 tecken, där han bland annat utser sig själv till en av twitters 19 roligaste människor, för att hitta det agn av politisk inkorrekthet som feminazifiskarna hugger på, och som Mårten byggt hela sin karriär kring.

Och så har det fortsatt. Den smala vägen, där @martenandersson oförtrutet trampat sin ROFLMAO-mission, kantas av tweets som blivit ett klädstreck fullhängt av röda skynken för belackarna. Här ytterligare ett exempel, tidigare skärmdumpat av #bakjour.

Tid för två frågor nu: Är det inte dags att gräva ner stridsyxan? Har inte denne man lidit nog?

/ @medieprofil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: