SUPERFLASH! @emanuelkarlsten och Arlanda Airport i storbråk – om wifi!

Senast den 31 december 2012 skriver vi historia. Då lovar vi rätten till gratis wifi som artikel 31 i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Om ni frågar #bakjour är det egentligen bara rinnande vatten, fria Flamin’ Lamborghinis på Blog Awards och en jämn och fin avföring som toppar gratis wifi. Kanske var det därför vår hyperkänsliga beefometer gick i taket tidigare idag, när #bakjour-utmanaren #ajour:s frontman, Den Store Rorsmannen i landet Internetz, @emanuelkarlsten, fick tokspel i Qatar.

Nu visade det sig snart att det förmodligen inte var Doha Airport som fått topplocket att explodera, utan en käpphäst the size of the Trojan Horse, den fullständigt obegripliga motsägelsen i att Arlanda Airport ligger som ett jävla Stonehenge, mitt i världens förnämsta IT-nation.

@emanuelkarlsten har länge, och i princip på egen hand, drivit ett lågintensivt och uthålligt korståg mot det IT-ålderns medeltida relikskrin som är Arlanda. Idag verkade kriget gå in i ett avgörande skede, när @emanuelkarlsten red chock på viralvågen.
Så långt verkade ännu en WO-seger över Arlanda vara inom räckhåll. Om inte flygplatsens officiella twitterkonto den här gången slagit tillbaka med full kraft. Ty om pennan är mäktigare än svärdet, så är 2012 definitivt året då båda två är fetägda av…

… en evigt ung och viril 30-åring, neojournalismens uppercut, enligt Ylva Hård af Segerstad, doktor i lingvistik vid Göteborgs universitet.

Faktum är att Arlanda-smileyn var en hårsmån från att golva viralklådans Sugar Ray Robinson@emanuelkarlsten, i denna den 13 ronden The Rumble in the Wifi Jungle. Se själva.


Down and out in Paris and London. And Doha. And Sthlm. To be continued.

/ @kallekarlsten

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: