CREDDBEEF! #Köksveckan: ”Vi var först!” – @tidningenresume: ”Vi var OCKSÅ först!”

UPPDATERAT 4 oktober kl 23.45: Tack vare en av våra Facebookspanare kan #bakjour nu avslöja att creddbeefen försvåras och fördjupas- när @GoteborgsPosten stjäl #Köksveckan:s och @tidningenresume:s scoop och publicerar i prasslet, naturligtvis UTAN CREDD!

#Bakjour trålar som bekant inte Facebook, efter att @ftonbladet outat den överhängande risken för förkylning och hjärtbesvär i samband med intensivt lajkande. Tur då att det finns neoz som vågar chansa. Bloggsåpan #Köksveckan:s scoop om kommande awkward moment-bonanza i TV4 slog ner som en bomb på onsdagsförmiddagen:


Döm då om vår, och #Köksveckan:s, förvåning när nyheten dyker upp hos konkurrenten @tidningenresume två timmar senare UTAN CREDD!

En creddbeef med extra allt under uppsegling, således. Och den kom som ett e-brev på bloggposten:

Den spända creddrelationen mellan @DagensMedia och @tidningenresume sjunger sedan länge som en pianotråd, med en intensitet vi inte sett den Kalla Krigets dagar. Att sno konkurrentens scoop utan att credda är närmast att jämföra med att försöka trycka ner en katt i ett badkar med vatten, eller kissa på ett elstängsel. Dock slutade just denna beef, mikrobloggandets svar på Kubakrisen, utan fortsatt vapenskrammel.

Undertext: ”Til’ next time, .compadre!” To be continued.

/ @medieprofil

FOTNOT: För #bakjour:s internationella publik vill vi poängtera att #Köksveckan icke är att förväxla med #Koksveckan, det vill säga Stockholmsveckorna i Båstad och Visby. (Plz google translate this message for an english/russian/finnish version).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: