FLASH! @zachbraff köper @sweden-kontot!

Nyligen uppmärksammades vi av @bisonblog på neojournalismens svar Göteborgs Fiskauktion, craigslist, hade neojournalismens svar på årets första lovliga hummer, @sweden-kontot, ute till försäljning, via dåvarande medborgartwittraren @blodkorv.

Nyheten slog naturligtvis ner som en handgranat mitt i viralklådan, och nu kommer nästa bomb: Hollywoods egen lolcat, Scrubs-stjärnan @zachbraff kommer inom kort att lägga ett bud som likt ett schysst järnrör slår hela världen med häpnad. Den minnesgode kommer förstås ihåg komikern Steven Colberts valhänta trugande för att får LÅNA @sweden-kontot (vilket gick i stöpet). Men eftersom pengar verkar vara det enda språk (vid sidan av Klout) som världen förstår är det nu bara en tidsfråga innan @zachbraff manövrerar the swedish platform på internetz för egen maskin.

Vi har noterat hur @zachbraff i god tid (förmodligen helt eller delvis med hjälp av världens största nätbaserade språkkurs, Google Translate) börjat öva på svenska språket, för att kunna ta emot den svenska publiken med oklanderlig syntax och perfekt flow.

Vi punktbevakar nu @zachbraff för att så snart som möjligt kunna informera interwebz om detaljerna kring den nya inriktningen på @sweden-kontot. Om vi får tro de hittills sparsamma uppgifterna på twitter finns dock risken att han blandat ihop Sverige med Nederländerna. Eller så jobbar han bara med okonventionella inlärningsmetoder.

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: