Magasinet Neo: ”Vi som alltid sa hora!”

UPPDATERAT 7 november kl 08.00: Generaldirektören på Arbetsmiljöverket hamnade inatt i en infekterad och snårig debatt om RT-kultur efter att ha reagerat på #horagate:


Och i skuggan av det amerikanska presidentvalet, där världen fortfarande väntar på elektorsrösterna från 4chan och Reddit, väntar vi på en kommentar från chefredaktören på magasinet Neo, @paulinaneuding, som hittills haft tankarna på annat håll:

DETTA HAR HÄNT:


Ikväll gör liberala magasinet Neo en travesti på Ronnie Sandahls Vi som aldrig sa hora: Vi som alltid sa hora. Magasinets redaktör @mattias_neo, som gjort till sin livsuppgift att försvara mänskliga fri- och rättigheter, som kombinationen starköl och båtliv, gör ett uppriktigt försök att reclaima ordet ”hora”, för att kunna sprida uttrycket viralt om alla man tycker gjort en usel insats.

Det började med djup besvikelse över lite #twittboll

… och har under kvällen eskalerat mot ett fullskaligt twitterkrig mellan magasinet Neo och resten av internetz.
/ @kallekarlsten

UPPDATERAT 7 november kl 00.35: Förbundsordföranden i CUF kommer med den rimliga invändningen att magasinet Neo kanske inte står bakom redaktörens kamp för att kalla någon ”hora”. Vi inväntar nu magasinets eventuella avståndstagande från redaktörens ståndpunkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: