FLASH! Allt fler missförstår @martenandersson!

Det är troligen inte sista gången, men nu har det hänt igen: Svenska humor1337ens rorsman, chefsleeturg och kloutkalif @martenandersson har hamnat i ett kladdigt nät av mer eller mindre illvilliga missförstånd. Det som utifrån sett, och av dem som inte följer @martenandersson på twitter, kan uppfattas som ett klumpigt skämt om våld mot kvinnor, tvingar in Mårten i en tröttsam centrifug av aggressiva krav på förklaringar och ursäkter. Vi återkommer strax till själva debatten, men konstaterar att @martenandersson varit förföljd av missförstånd ända sedan han gav ut den internetbaserade humorbibeln Sveriges roligaste på 140 tecken, baserad på Mårtens egna och den inre vänkretsens noggrant utvalda lulzigheter.

Nu har det alltså hänt igen. Den samlade PK-maffian är ute efter @martenandersson:s skalp efter ett lika spirituellt som grovkornigt skämt i jämställdhetens namn:

Reaktionen lät sig förstås inte vänta på sig. Med singersongwriterstjärnan @maritbergman i spetsen ställde Mårtens förföljare och party poopers på kö för att uttrycka sitt ogillande:

Hur kommer det sig att @martenandersson så ofta hamnar i beef med sina belackare (som uteslutande är de som inte följer honom på twitter)? I detta fall synes det stå bortom allt rimligt tvivel att det finns en falang inom PK-maffian, som konsekvent VÄLJER att missförstå Mårten efter #gunillagate nyligen. Jämför själva med #bakjour:s tidigare rapportering:


En teori som allt fler ansluter sig till är också att @martenandersson kan ha grundlagt den bördiga jordmånen för ständiga missförstånd och hagelstormar av kritik från PK-maffian redan i juni, med ett skämt på bekostnad av Whitney Houston, som då varit död i tre månader:

/ @medieprofil och @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: