BILDEXTRA! Nya Moderaternas Joe McCarthy i stort retrospektiv!

History repeating. Allt går igen, som ett eko av det förflutna. Vi har visserligen inte tillstymmelse till belägg för det, eftersom vi andas, äter, skiter framtid, men det är så det brukar låta när #gammelmedia:s kolumnister och tyckonomer möts till rådslag. Och efter att ha punktbevakat Nya Moderaternas riksdagsman Lars @beckmansasikter Beckman under en tid, tycker vi oss skönja konturerna av Svenska twitters egen samtida Joseph McCarthy.

Sällan, eller aldrig tidigare, har en svensk riksdagsman med samma glödande energi jagat kommunister ända in i de socialdemokratiska finrummen…… liksom i TV4:s familjeunderhållning och inom public service-traditionens siameiska tvillingar Sveriges Television och Sveriges Reddio:

Ingen kommer undan politiken, som det heter i visan. Lika lite som någon undgår Lars Beckmans McCarthyistiska röntgenblick, som genomlyser viralklådan som en nakenscanner på Heathrow.

Hursomhelst är @beckmansasikter själva garanten för ädelbeef, i realtid. Det tackar vi för.

Låt oss nu bara hoppas att det inte läcker ut att @medieprofil köpte ett skålpund murbruk från Öst-Berlin, på e-bay för 25$. Men det var i september 2006, så vi vågar tro att det är preskriberat.

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: