SUPERFLASH! @niklassvensson har inte #bakjour!

nyhetsguiden3

Näst efter frågan om klimathotet är en myt är det inget som lämnat internetz lika förbryllat och oenigt som grubblerierna över vem det är som har #bakjour.

Idag var det dags igen.

Det hela började på eftermiddagen sedan det att pingens Poiroit @sjoshult pekade ut två misstänkta passagerare på Onlineexpressen, e-postestradörerna @viktorbk och @ericljunggren

sjöshult1

svensson1…ivrigt påhejad av Chief inspector iPhoneapp @niklassvensson som sin vana trogen reagerade instinktivt och med WINdens hastighet.

Uppenbart trängd, svarade .combatanten @viktorbk först med att försöka svära sig fri. För att sedan uppmana Facitfogden @thomasmattson att hålla sina blodhundar i schack.

viktorbk0

viktorbk

Därefter följde, som brukligt är när briljanta intellekt möts, en tävling i Spegel.

sjöshult2sjöshult3

Att @niklassvensson:s slängs in som ett wild card i #bakjourdiskussionen är såklart ingen slump. Ända sedan han, på uppmaning av sin mentor, Sveriges man i världen och på internets, utrikes- lulz- och memenister @carlbildt, sålde sin själ till klouten i en korsning en sen natt i #Sjöstan har han inte tagit ett enda digitalt snedsteg.

Denne viralklådans Vivaldi har från sitt twitterkonto medelst #rtstölder, hjortstekar och kändisluncher tonsatt vackra källkodskonserter som i förlängningen gjort att Allianssamkvämet #barpol på kort tid blivit världens populäraste internetteveprogram.

svensson2

Och den nykomponerade niklassvensson.se – hans egna Le quattro stagioni (som till skillnad från originalet kan framföras på såväl fiol som en splitterny iPhone 5) – har förlett många att tro att @niklassvensson inte bara legat bakom Vårt mest spännande projekt hittills.™, utan hela internetz.

svensson3

Men alla tvivel kom snart att skingras när @niklassvensson och @sjoshult mitt under denna uppkopplade beskyllningsbatalj fick hjälp från oväntat håll. @internuts sträckte ut en hand till deadlinedemagogernas och gav dem portalen till en annan del av internet.

internuts1

Ett klick senare fann de båda räddningen i det dunkla HTML-haket http://thomasjansson.se/jagharintebakjour/ där de med @thomps som sanningsvittne kunde dementera all eventuell inblandning.

harintebakjour1harintebakjour2

Så snart internet var enigt om att varken @niklassvensson eller hans Sancho Panza @sjoshult spelar rollen som Hans Holmér i internets egna Palmegrupp #bakjour, var steget inte långt till att återigen sätta @viktorbk och @ericljungstrom på de anklagades bänk. Och i nuläget är det oklart om de någonsin kommer lämna den.

sjöshult4
/@neo_lagercrantz

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: