FOLKINITIATIV! Hitta @fridaboisen:s cykel!

BOISEN

Det fanns en tid när @fridaboisen var chefredaktör för tidningen Topphälsa och cyklade flinande förbi de tomgångshostande bilköerna i Stockholm. ”I AM SPEED!” skrek hon som en annan Sandra Bullock. Nu är det andra tider. @fridaboisen har packat trunken full med högoktanig populism, och parkerat bilen på barrikaderna, sida vid sida med Mikkey Dee, Glenn Hysén och Patrik Sjöberg, i kampen mot trängselskatternas tyranni.

Så, hur gick det här till? Hur förlorade @fridaboisen sin cykel? Blev den stulen? Sålde hon den på blocket? Har hon glömt var hon ställde den, och hittar den inte? Här krävs ett folkinitiativ!

Claes Jansson har skrivit kampanjlåten, #bakjour har engagerat Tommy Prim och bröderna Fåglum i kören, och vi hoppas att detta ska mildra smärtan och besvikelsen, efter att GT bara fått ihop 45 000 röster mot trängselskatten, efter sex månaders dörrknackning, trots att i princip hela Göteborgs befolkning är emot trängselskatten, enligt undertexten i @fridaboisen:s krönikor om maktmissbruk, bilhat och tidningens världsrekord i demokrati.

Din röst gör skillnad.
Folkinitiativet om @fridaboisen:s cykel börjar:
NU.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: