FLASH! @fredrikstrage och ÖB Sverker ”Hipsterätaren” Göransson i episk beef!

HIPSTER1

En veritabel och episk beef mellan hipsters och vingklippta furirer är under uppsegling. Upprinnelsen är en krönika av ärkehipstern @fredrikstrage (aka Farbrorn som inte vill va stor) i DN idag, med udden tydligt riktad mot den krigsmakt som numera mest levererar statister till reklamfilmer för Försvaret, och släpar sandsäckar fram och tillbaka när Karlstad hotas av översvämning.

Men låt oss ta det från början. Under lång tid har den nuvarande Överbefälhavaren Sverker Göransson saknat ett skräckinjagande öknamn, som ankommer en härförare av rang. Världshistorien kryllar ju av grymma folkförstörare, från Vlad ”Pålspetsaren” Ţepeş via Ivan ”Den förskräcklige” till förre försvarsministern Sten #Tomhylsan Tolgfors. Försvarsmaktens PR-strategeger att The Ayatollah of the Rock’n’LOLa, @martenandersson, ännu inte tagit patent på tillnamnet ”Hipsterätaren”

Med mongolid [sic!] åsyftar @martenandersson alltså en person med Downs syndrom. Red:s anm.

Med mongolid [sic!] åsyftar @martenandersson alltså en person med Downs syndrom. Red:s anm.

SURMÅRTEN3

… och såg en öppning för ÖB Sverker Göransson. I en rad reklamfilmer avsåg därefter ÖB:s stab att ta heder och ära av Södermalms intet ont anande hipsters, för att höja Sverkers kloutscore till @CarlBildt-nivå. Men föga räknade man då med styvnackat motstånd från hipsterkultens Rasputin:

HIPSTER3

Men när Strage anklagar ÖB för ”kulturförakt” rinner sinnet till på lumparnostalgikerna och stridistyckonomerna på twitter…

HIPSTER4

… som i en stilstudie av subtweetmissbruk mer eller mindre anklagar Strage för majestätsbrott och högförräderi, eller åtmistone för att vara ”hiphop-malaj”:

HIPSTER2

Så: Vem ska försvara Sverige då? Detta måste avgöras med en vattentät #bakjour-poll.

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: