Alliansen samlas kring #REVA: ”Vårt mest spännande projekt hittills™!”

Nu randas vårens viktigaste politiska happening: #tweetupMaramö. I skrivande stund har #TV4news och @Expressen redan börjat sända uppsnack, inför lunchgiget med The Fantastic Four.

REVAtopp1
REVA6

Redan i #Almemedalen bjöd C++ledaren @annieloof in sina partiledarkollegor och landets samlade tyckonomkår till sitt föräldrahem utanför Värnamo för en tvådagars tweetup (en hyllning till föregångaren Maud Olofssons outnyttjade badtunna i Högfors). Det är här Alliansen 2 komma 0 formas med en gemensam presskonferens och fika imorgon vid lunch. Eventuellt kommer man då även att lägga upp en gemensam Harlem Shake-film på youtube.

Uppdaterat 25 febr: TT:s @owenil medverkar inte.

Uppdaterat 25 febr: TT:s @owenil medverkar inte.

Alliansen har länge saknat en brännhet profilfråga att samlas kring. #Bakjour kan nu avslöja att det blir REVA, samarbetsprojektet för att effektivisera avvisningen av papperslösa genom att aktivt söka upp människor med utländskt utseende i Malmö och Stockholms tunnelbana
REVA8
… blir huvudnumret under #tweetupMaramö. Hittills har det varit knäpptyst om REVA på regeringswebben, för att inte bränna krutet inför fyrkejsarmötet i Småland…
REVA9
… och man har istället låtit regeringsalliansen fotfolk bemöta den massiva kritiken mot projektet.

REVA3

Nu är tiden dock mogen för en bred uppslutning kring REVA. #Bakjour har redan tillverkat en snygg affisch inför releasen, baserad på LRF:s utsmyckning av den omkringliggande bygden (taglinen, en hyllning till USA:s förre president Ronald Reagan, ”You can run, but you can’t hide”, presenteras i samband med pressträffen vid lunchtid idag):

REVAtopp

För bredvidläsning rekommenderas Regeringens ”Regleringsbrev för budgetåret 2013 avseende Rikspolisstyrelsen och övriga myndigheter inom polisorganisationen” signerat justitieminister Beatrice Ask (läs här!):

REVA4

Som en symbolhandling, med löfte om att projekt REVA inte kommer att lämna någon plats obevakad i sökandet efter papperslösa, iordningsställdes igår Missionshuset i Maramö inför toppmötet och tyckonomernas anstormning.

REVAkors
REVAkors2

Och för er, tyckonomer och allmänhet, som mot förmodan inte har möjlighet att närvara under #tweetupMaramö finns ändå möjligheten att ställa frågor om projekt REVA till de församlade partiledarna. Skicka ett DM!

REVA7

/ @medieprofil och @kallekarlsten

Annonser
1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: