#Malmrosgate 4 – Folkkärlekens Jekyll & Hyde raderar oförskämda tweets!

Vi, och ni, kan inte längre blunda. Under en längre tid har vi kunnat bevittna hur filmregissören, kunglig hovleverantör av värmländska folklulzspel på vita duken, @umalmros, genomgått en Jekyll & Hyde-liknande metamorfos på nätterna. På dagarna är han den snälle, trevlige och folkkäre filmskaparen, som när skymningen faller över kultur-Sverige går all in för att bli kungen av Otrevliga Twitter, #RudeTwitter. Under några svettiga timmar gör han allt för att rasera det varumärke han på kontorstid så mödosamt byggt i realtid.

Men helt nyligen lade vi märke till något som helt saknats tidigare: Ånger. Kanske är @umalmros i hast uppstädade twitterflöde ett rop på hjälp. Inte ett spår av de senaste dygnens otidigheter och argumentationstekniska slag under bältet står nu att finna, bara regissörens hedersknyffliga twitterpersona.

MALMROS4
MALMROS6
Enstaka kringskvalpande skärmdumpar och kommenterande tweets ger dock en annan bild, av en kulturpersonlighet i fritt fall, som vågar vägra andra uppfattningar om sakernas tillstånd, än sin egen.

MALMROS3
MALMROS7
MALMROS1
MALMROS2

Det är nu inte första gången @umalmros går bärsärk inför öppen ridå. Han rids uppenbarligen av en okuvlig drift att på en nivå lägre än Glocalnet nedgöra meningsmotståndare. Vi har flera gånger rapporterat om detta #malmrosgates, som ofta börjar med ett oprovocerat angrepp på slumpmässigt utvalda personer. Här följer en kort resumé:

1) #malmrosgate 1 – Chockattack på #ethiopiaswedes!

MALMROSgate1

2) #malmrosgate 2 – Supersmutsiga twitterkriget mot @AnnaTroberg!

MALMROSgate3

3) #malmrosgate 3 – Angrepp med misogyna undertoner!

MALMROSgate2

Nu är vi framme vid #malmrosgate 4

MALMROS8
MALMROS9

… och ser ingen annan råd än att återpublicera vår @umalmros-poll för tredje gången. In och rösta!

Annonser
2 comments
  1. hutmac said:

    Ni har inte missat det roligaste? När @JALV82BAGE (John Alvbåge) sågade honom och han stängde sitt Twitterkonto under flera månader?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: